Kvatropirci, Marko Škugor in Večerna glasbena čarovnija 2024

24avg20:30Kvatropirci, Marko Škugor in Večerna glasbena čarovnija 2024Muzejski trg, Celje, Muzejski trg Celje, Celje

Podrobnosti dogodka

Spoštovani ljubitelji glasbe,

Z veseljem vas vabimo na nepozaben glasbeni dogodek, kjer se bodo na odru združili dve izjemni glasbeni skupini – Kvatropirci in priljubljeni pevec Marko Škugor! Koncert, ki bo zagotovo navdušil vaše srce in dušo, se bo odvijal v Celju na Muzejskem Trgu, v soboto 24.8.2024, s pričetkom ob 20:30.

Kvatropirci, energična in nadarjena skupina, ki je že osvojila srca mnogih glasbenih navdušencev, bodo s svojimi žametnimi glasovi, harmonijami in nepozabnimi melodijami poskrbeli za nepozabno glasbeno izkušnjo. Njihova energija in bo vas, spoštovani obiskovalci, popeljala na čustveno potovanje skozi različne glasbene pokrajine.

Obenem pa se jim bo na odru pridružil tudi izjemen gost, Marko Škugor, izjemno talentiran pevec, ki s svojim izraznim glasom in čustvenimi interpretacijami vedno znova osvaja srca poslušalcev. Z njegovimi čarobnimi nastopi se bo večer spremenil v nepozabno glasbeno pravljico, polno čustev, strasti in ljubezni.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da doživite edinstveno glasbeno doživetje, ki vam bo za vedno ostalo v spominu. Pridružite se nam na koncertu Kvatropircev in Marka Škugorja ter dovolite, da vas glasba popelje v čaroben svet zvoka in čustev.

Veselimo se vašega obiska!

Vstopnice so na voljo TUKAJ

DODATNE INFORMACIJE:

Vstopnice (klasične in print@home) bodo na vhodu pregledane s posebnim čitalcem vstopnic.

V izogib gneči na vhodu naprošamo da na prizorišče pridete prej. Predvideno odprtje vhoda: ena ura pred pričetkom koncerta.

Za garderobo NI poskrbljeno.

Parkirni prostori za obiskovalce so na voljo na parkiriščih okoli prizorišča. Priporočamo uporabo javnega potniškega prometa.

Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice prevzamejo vso odgovornost starši oziroma skrbniki.

Osebe na invalidskem vozičku imajo brezplačen vstop, če spremljevalec kupi vstopnico.

Več

Čas

24. 8. 2024 20:30(GMT+02:00)

Lokacija

Muzejski trg, Celje

Muzejski trg Celje, Celje

Other Events

Kliknite za pot